Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
 • gedreven
 • strateeg
 • doorgroeimogelijkheden
 • teamspeler
 • water
 • projectmanagement

Ben je een ervaren aquatisch ecoloog met passie voor het vakgebied en wil je jouw kennis en ervaring delen met enthousiaste collega’s? Ben je al jaren werkzaam in ons vakgebied en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

PROJECTLEIDER AQUATISCHE ECOLOGIE

Kom ons groeiende team versterken en help onze ambities en jouw ambities waar te maken! Een doorgroeimogelijkheid naar de functie van teamleider behoort tot de mogelijkheden. Het team van Aquatische Ecologie voert de werkzaamheden uit vanaf de vestiging in Waardenburg, een andere standplaats, zoals bijvoorbeeld Wageningen, is bespreekbaar.

Dit is jouw nieuwe uitdaging
Als projectleider ecologie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en mede uitvoeren van diverse projecten, waaronder grootschalige, toonaangevende en innovatieve onderzoeken. Hierbij bewaak je ook de planning en financiën. Je onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers. Je begeleidt projectadviseurs en stuurt hen aan waar nodig. Verder behoort het tot je taken om onderzoeken te initiëren, uitvoeren en rapporteren, daarbij draag je bij aan het ontwikkelen van nieuwe technieken en innovaties. Ook het begeleiden van aanbestedingsprocedures en het opstellen van offertes behoort tot je takenpakket.

Jouw kracht en ervaring

Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig, passie voor ons mooie vakgebied. Dat zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Expertise, ruime ervaring op het gebied van ecologisch onderzoek en affiniteit met vis-gerelateerd onderzoek.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied, waarvan minimaal 2 jaar als (zelfstandig) projectleider.
 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur op het vakgebied ecologie/milieu.
 • Je ziet commerciële kansen vanuit je inhoudelijke kennis.
 • Je bent een teamplayer en kunt leidinggeven aan projectadviseurs.

ATKB biedt een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, een professionele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij je volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen verdere ontwikkeling.

IS JE INTERESSE GEWEKT?

Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Karen Hofland (personeelszaken@at-kb.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.