x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer

De 500 MHz Infraradar is speciaal ontwikkeld voor detectie van obstakels (zoals ondergrondse tanks en kabels/leidingen) tot een diepte van 4 m-mv. Tijdens het uitvoeren van de scan kan direct aan KLIC-kaarten worden gerelateerd. Door 3G-RTK -positiebepaling is tijdens de scan de actuele locatie in realtime zichtbaar ten opzichte van een locatietekening en/of KLIC-kaart op het scherm. Door de nauwkeurige 3G-RTK-positiebepaling is handmatige inmeting van het onderzoeksraster overbodig geworden. Met dit wendbare en flexibele systeem kunnen locaties daarom snel en efficiënt worden gescand.

Voorkom graafschade!
In de praktijk blijkt KLIC vaak onvolledig of onvoldoende nauwkeurig. Ook is niet van alle locaties KLIC-informatie bekend. Met behulp van de Infraradar kan graafschade worden voorkomen.

Door bijvoorbeeld de KLIC-informatie te verifiëren en waar nodig updaten, kan (in combinatie met verkregen inzicht in aanwezige puinhoudende lagen) worden gekeken naar vrije ruimte in de ondergrond. Zoals te zien is in bovenstaande afbeelding.