Vacature adviseur ecologie

Bij ATKB zijn we op zoek naar een adviseur ecologie. Als adviseur ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor je projecten en voer je ook zelf veldwerk uit. Je onderhoudt zelf klantcontacten over lopende projecten. Dit gaat je makkelijk af en het met goed gevolg afronden van een project geeft jou veel voldoening. Je werkt samen met andere medewerkers van de afdeling Ecologie aan het verbreden en verdiepen van de werkzaamheden van het team Natuurwetgeving.

Vanwege de grote vraag naar advisering rondom sloop en renovatie van oude woningen is kennis en ervaring met gebouwgebonden vogels en vleermuizen en stadsnatuur een pré.

Het betreft een functie voor bij voorkeur minimaal 32 uur (0,8 fte), de standplaats wordt in overleg bepaald.

Als adviseur ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het gehele proces van offerte tot eindrapport;

 • Klantcontacten over de inhoudelijke kant van projecten;

 • Uitvoeren en coördineren van veldwerk;

 • Aansturing van adviseurs en veldwerkers binnen projecten.
   

Voor invulling van de vacature zoeken wij een collega met de volgende ervaring:
 

Opleiding en ervaring

 • Minimaal HBO niveau;

 • Ruime ervaring met natuurwetgeving/ecologie;

 • Ruime ervaring met gebouwgebonden soorten;

 • Bij voorkeur al enige jaren werkzaam in een commerciële omgeving;

 • Brede ecologische kennis van overige soortgroepen.
   

Eigenschappen

 • Gedreven en enthousiast ten aanzien van vogels en vleermuizen;

 • Goede communicatieve eigenschappen, zowel binnen het team als richting klanten;

 • Zowel een werker in een team als zelfstandig projecten kunnen uitvoeren.
   

Wat bieden wij?
Bij ATKB vindt je marktconforme primaire en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, een professionele werksfeer, enthousiaste collega’s en een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Hiernaast bieden wij je volop mogelijkheden om invulling te geven aan jouw eigen verdere ontwikkeling.

Over ATKB
ATKB levert met adviezen op het gebied van bodem, water, ruimte en ecologie een milieu- en maatschappelijk verantwoorde bijdrage aan duurzaam gebruik van onze leefomgeving. Deze bijdrage wordt vertaald in het leveren van diensten aan met name overheid en bedrijfsleven en het streven naar een duurzame bedrijfsvoering. Hierbij staat een bestendige relatie met de opdrachtgever centraal, alsmede zorg en respect voor het milieu.

Het werken aan een duurzame samenleving wordt door ons vertaald in de zorg voor mensen en de leefomgeving. Kennis is hierbij het werkkapitaal waarmee wij voortdurend inspelen op veranderende klantbehoeften. ATKB is tevens een adviesbureau ‘met de voeten in de klei’. Onze adviezen baseren we op gegevens die wij zelf in het veld verzamelen.

Is je interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar mevrouw I. Struik (Personeelszaken; personeelszaken@at-kb.nl). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer P. Godschalk, teamleider natuurwetgeving 088-1153 200.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.