x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer
 • Bodem
 • Gedreven
 • Onderzoek
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Advies
 • Nuchter
 • Water

Zijn dit begrippen die jouw aandacht trekken? Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

Adviseur Bodem & Water

met doorgroeimogelijkheden, 32-40 uur, bij voorkeur vestiging Middelharnis

Dit is je uitdaging

Ben je een (aankomende) adviseur op het gebied van milieukundig land en/of waterbodemonderzoek en wil je eventuele opgebouwde kennis en ervaring inzetten bij interessante opdrachtgevers en delen met enthousiaste collega’s? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij van het naadje en de kous weten? Dan ben jij de doorgronder die we zoeken. Kom jij onze afdeling bodem & water versterken en help jij onze én jouw ambities waar te maken?

Als adviseur ben jij betrokken van offerte tot factuur en o.a. verantwoordelijk voor het uitwerken van onderzoeksvoorstellen, het voorbereiden en begeleiden van veldonderzoeken, de verwerking van onderzoeksgegevens en het opstellen van rapportages. Hierbij heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers waardoor je steentje bijdraagt aan het onderhouden van de goede relatie met onze klanten.

Afhankelijk van ervaring en expertise behoort uitbreiding naar andere disciplines, zoals begeleiding bodemsanering, tot de mogelijkheden.

Jouw kracht en ervaring

Jouw mentaliteit vinden wij net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal en nieuwsgierig. Dat zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Expertise op het gebied van milieukundig bodem- en/of waterbodemonderzoek en bodemsanering. Kennis en ervaring op het gebied van bodemsanering is een pré;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in het vakgebied;
 • Een afgeronde opleiding op ten minste Hbo-niveau en bij voorkeur op het vakgebied milieu;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel sprekend als schrijvend).

ATKB biedt een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid met marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, een professionele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden wij je volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen verdere ontwikkeling.

Interesse? Wij horen graag van je!

Word jij enthousiast van deze vacature? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar (personeelszaken@at-kb.nl).
Meer informatie? Bel naar Karen Hofland, personeelszaken, 088-1153200 of mail naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.