x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben jij de adviseur die een wezenlijke bijdrage gaat leveren aan het ontwikkelen en borgen van natuurwaarden bij duurzaamheidsprojecten, ruimtelijke ontwikkelingen, woningbouw- en renovatieprojecten in Nederland? Dan is dit jouw kans!

Medior adviseur ecologie, specialist soortenbescherming, Zoetermeer of Waardenburg (32-40 u)

Onze projecten spelen zich zowel af in landelijk als in stedelijk gebied. Je adviseert onze opdrachtgevers bij het onderzoeken en onderbouwen van vraagstukken op het gebied van ‘groene’ wet- en regelgeving. Je gebruikt hierbij je kennis van de Wet natuurbescherming (Wnb) en benut de specialistische soortenkennis van je collega’s. Je onderhoudt korte lijntjes met alle belanghebbenden en werkt intensief samen met opdrachtgevers, bevoegd gezag en collega’s om natuurwaarden te bevorderen en borgen.

Je houdt ervan om grondig en nauwkeurig te werk te gaan en brengt op nuchtere en standvastige wijze de ecologische gevolgen van projecten in kaart. Jouw evenwichtige en bevlogen manier van adviseren breng je ook over op klanten die onze natuur als ‘hinder’ ervaren. Je schrijft vlot en helder, juridisch en ecologisch houdbaar. Je wordt ingezet bij de uitvoering van diverse projectonderdelen zoals het opstellen van offertes, notities, rapportages en het uitvoeren van veldwerkzaamheden. Je rapporteert aan de projectleider. Bijdragen aan het ontwikkelen van kennis en het team vinden wij erg belangrijk. Je toont daarbij initiatief en verantwoordelijkheid.

Je bent een teamplayer, die beschikt over zeer goede communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als vooral ook schriftelijk.

Naast samenwerken met collega’s van de afdelingen Terrestrische en Aquatische ecologie kun je ook meewerken met onze collega’s van Bodem & Water en Geofysisch Onderzoek.

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging

Met deze functie biedt ATKB een breed takenpakket en veel afwisseling. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Jouw projecten voer je uit vanaf één van onze kantoren en/of ter plaatse van het project. Je bent baas van je eigen agenda en kunt flexibele werktijden en werklocaties hanteren. De projecten zijn zeer uiteenlopend van aard, evenals onze klantenkring. We bieden je een goede werksfeer met gepassioneerde collega’s voor het vak. Jouw collega’s zijn van nature nieuwsgierig van aard en gaan grondig te werk om het juiste advies of de juiste dienst te leveren. Daarmee ontzorgen wij onze klanten en onderscheidt ons dat van anderen.

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze uitdagende functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

ATKB BIEDT

  • een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarbij je standplaats in overleg bepaald wordt;
  • marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;
  • volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen (persoonlijke) ontwikkeling;
  • een telefoon, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitnessplan;
  • een professionele én informele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s.

HEB JE INTERESSE?

Mocht je vragen hebben over inhoud van de functie dan is HR Manager Karen Hofland van harte bereid deze te beantwoorden. Je kunt Karen bellen op 088-1153200.

Je kunt je CV met motivatiebrief mailen naar personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.