x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Als projectleider Stedelijk Water ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie, financiën, afspraken en aansturing van projecten, maar vooral voor het verder uitbouwen en verbeteren van onze dienstverlening op het gebied van klimaatadaptatie. Hierbij moet worden gedacht aan advisering op het gebied van klimaat adaptief inrichten van de buitenruimte. Dit kan in combinatie met het verhogen van de ecologische waarde of biodiversiteit. De ecologische input in de projecten wordt gegeven vanuit onze afdeling ecologie. Onder jouw verantwoordelijkheid laat je offertes en rapportages opstellen en stuurt adviseurs aan. Je neemt hun opleiding voor je rekening en draagt zorg voor de financiën van de projecten. Tenslotte kun je goed inspelen op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers en hecht je veel waarde aan het belang van een goede relatie met hen.

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging

ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen bieden voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Jouw projecten voer je uit vanaf één van onze kantoren en/of ter plaatse van het project. Je bent baas van je eigen agenda en kunt, voor zover het werk het toe laat, flexibele werktijden hanteren. De projecten zijn zeer uiteenlopend van aard, evenals onze klantenkring. We bieden je een goede werksfeer met gepassioneerde collega’s voor het vak. Jouw collega’s zijn van nature nieuwsgierig van aard en gaan grondig te werk om het juiste advies of de juiste dienst te leveren. Daarmee ontzorgen wij onze klanten en onderscheidt ons dat van anderen.

Wat vragen wij van jou?

  • Expertise op het gebied van stedelijk water en/of klimaatadaptatie
  • Kennis van gerelateerde werkvelden als (geo)hydrologie
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als projectleider met daarvoor ruime ervaring als adviseur
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau en bij voorkeur binnen het vakgebied watermanagement of civiele techniek.
  • Een netwerk waarbinnen je projecten uitvoert.

Nog vragen?

Mocht je vragen hebben over inhoud van de functie dan is Martijn van Lochem van harte bereid deze te beantwoorden. Je kunt Martijn bellen op 0881153200.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar personeelszaken: personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.