x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben je een ervaren waterbodemdeskundige met passie voor het vakgebied en wil je jouw kennis en ervaring delen met enthousiaste collega’s? Ben je al jaren werkzaam in ons vakgebied en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

PROJECTLEIDER WATERBODEM

Kom ons groeiende team versterken en bouw met ons aan jouw en onze ambities. De afdeling Bodem en Water voert de werkzaamheden uit in heel Nederland. Jouw standplaats wordt Middelharnis, Waardenburg, Wageningen of Zoetermeer.

Dit is jouw nieuwe uitdaging

Als projectleider waterbodem ben je verantwoordelijk voor het coördineren en mede uitvoeren van diverse projecten, waaronder grootschalige, toonaangevende en innovatieve onderzoeken. Hierbij bewaak je ook de planning en financiën. Je onderhoudt contacten met (potentiële) opdrachtgevers. Je begeleidt projectadviseurs en stuurt hen aan waar nodig. Verder behoort het tot je taken om onderzoeken te initiëren waarbij je bijdraagt aan het ontwikkelen van nieuwe technieken en innovaties. Ook het coördineren van aanbestedingsprocedures en het opstellen van offertes behoort tot je takenpakket.

Jouw kracht en ervaring

Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en passie voor ons mooie vakgebied; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

  • minimaal 5 jaar relevante ervaring op het gebied van milieukundig waterbodemonderzoek;
  • minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandig projectleider met daarvoor ruime ervaring als adviseur;
  • een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau in een relevante richting;
  • je volgt ontwikkelingen op het gebied van bodem, water en milieu
  • je ziet commerciële kansen vanuit je inhoudelijke kennis;
  • je bent een teamplayer en kunt leidinggeven aan projectadviseurs;
  • je hebt een groot analytisch vermogen en bent zeer nauwkeurig.
  • In verband met de veelvuldige communicatie met onze opdrachtgegevens is het een vereiste dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst zowel mondeling als schriftelijk.

ATKB BIEDT

- een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

- marktconforme arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden;

- volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen (persoonlijke) ontwikkeling;

- een telefoon, reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een uitstekende pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan het bedrijfsfitnessplan;

- een professionele én informele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s.

HEB JE INTERESSE?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martijn van Lochem, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.