Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer

Ben je altijd in de natuur te vinden en ben je een manager?

Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

projectmanager (32-40 uur)

Kom ons groeiende team versterken en bouw met ons aan jouw en onze ambities. Doorgroeien naar de functie van teamleider behoort tot de mogelijkheden. Het team van Aquatische Ecologie voert de werkzaamheden uit vanaf de vestiging in Waardenburg, maar een andere standplaats, zoals bijvoorbeeld Wageningen of Zoetermeer, is bespreekbaar.

Dit is jouw nieuwe uitdaging:
Je verzorgt de projecten van A tot Z en zorgt voor de juiste balans tussen kwaliteit, tijd en geld. Je bent verantwoordelijk voor projecten vanaf klantaanvraag tot en met de oplevering. Je werkt samen met verschillende collega’s en stuurt hen aan op efficiëntie en effectiviteit. Je onderhoudt het contact met de klant en bent ook als accountmanager actief waardoor je nieuwe mogelijkheden voor ATKB ziet. Je begeleidt aanbestedingsprocedures en stelt offertes op en gebruikt daarbij de input van je vakinhoudelijke collega’s. Je verricht afdelingsspecifieke administratieve werkzaamheden zoals het bewaken en signaleren van termijnen, het budget en het bijhouden van de projectadministratie.

Jouw kracht en ervaring

Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en passie voor ons mooie vakgebied; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

  • Ruime ervaring op het gebied van het begeleiden van (langdurige) projecten
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager, waarbij je zelfstandig meerdere projecten hebt begeleid
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
  • Je hebt commerciële trajecten begeleid
  • Je bent een teamplayer en hebt leiding gegeven aan projectadviseurs
  • In je vrije tijd ben je in de natuur te vinden; je hebt affiniteit met aquatische ecologie en natuur

ATKB biedt een zeer gevarieerde baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid met marktconforme arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden, een professionele werksfeer, uitdagende projecten en enthousiaste collega’s. Daarnaast bieden we je volop mogelijkheden om invulling te geven aan je eigen ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Johan van Giels, afdelingshoofd Aquatische Ecologie, te bereiken via 088-1153200.

Interesse?
Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Karen Hofland (personeelszaken@at-kb.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.