x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ben je een organisatietalent met affiniteit voor alles wat leeft en beweegt in het water?

Lees dan snel verder, want ATKB zoekt een

PROJECTMANAGER

(28-32 uur), standplaats Waardenburg

Dit is je uitdaging

Je verzorgt de projecten van A tot Z en zorgt voor de juiste balans tussen kwaliteit, tijd en geld. Je werkt samen met verschillende collega’s en stuurt hen aan op efficiëntie en effectiviteit. Je onderhoudt het contact met de klant en bent ook als accountmanager actief waardoor je nieuwe mogelijkheden voor ATKB ziet. Je begeleidt aanbestedingsprocedures en stelt offertes op en gebruikt daarbij de input van je vakinhoudelijke collega’s. Je verricht administratieve werkzaamheden zoals het bewaken en signaleren van termijnen, het budget en het bijhouden van de projectadministratie. Met de functie van Projectmanager biedt ATKB je een breed takenpakket en veel afwisseling.

De organisatie ATKB
Wij zijn een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen biedt voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen.

Er is binnen ons bedrijf veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers: personeel is ons kapitaal. Je hebt veel vrijheid om je werk zelf in te delen en het is mogelijk om deels vanuit huis te werken. We bieden je een fijne werksfeer met gepassioneerde collega’s voor het vak. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Jouw profiel
Jouw mentaliteit vinden we net zo belangrijk als je skills. Nuchter, gedreven, collegiaal, nieuwsgierig en passie voor ons mooie vakgebied; deze eigenschappen zien we graag in onze nieuwe collega’s. Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager, waarbij je zelfstandig projecten hebt begeleid
 • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
 • Uitstekend commercieel inzicht en goede beheersing Nederlandse taal
 • Je werkt goed in teamverband en hebt ervaring met leidinggeven aan projectadviseurs
 • Stevige persoonlijkheid, aanpakker, integer en betrouwbaar
 • Ervaring met aanbestedingen is een pré
 • In je vrije tijd ben je in de natuur te vinden, je hebt affiniteit met aquatische ecologie en natuur

Arbeidsvoorwaarden

 • Aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding en deelname aan pensioenregeling
 • Fietsplan en jaarlijks vitaliteitsbudget

Is je interesse gewekt?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Johan van Giels, afdelingshoofd aquatische ecologie, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om onze afdeling met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar (personeelszaken@at-kb.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.