Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 0592-313 389 Lees meer

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan ben je bij ATKB aan het juiste adres. Wij hebben stagemogelijkheden in de vakgebieden bodem & water, terrestrische en aquatische ecologie, geofysisch onderzoek en asbest. Daarnaast is het mogelijk om bij ons je afstudeeronderzoek uit te voeren. Wij zijn een S-BB erkend leerbedrijf.

Ben je op zoek naar een uitdagende stage? Stuur je motivatie naar personeelszaken[@]at-kb.nl en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de stage-ervaringen van Steef en Lucas.

Steef (27) - Bachelor Communicatie
“Ik kreeg de kans om bij ATKB af te studeren. Voor mijn afstudeeronderzoek heb ik onderzoek gedaan naar crisiscommunicatie bij ATKB. Daarnaast keek ik weleens mee met andere communicatietaken. Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd bij ATKB. Opvallend was dat iedereen tijd voor me maakte. Men was erg geïnteresseerd en altijd bereid om te helpen. Ik had alle tijd om aan mijn onderzoek te werken en er werd aan alle kanten voor gezorgd dat ik mijn opdracht zo goed mogelijk kon voltooien. Mijn scriptie werd erg positief beoordeeld en dat heb ik mede hieraan te danken."

Lucas (18) - Sportvisacademie
Ik heb tijdens mijn stage voornamelijk meegedraaid met projecten binnen de KRW-visstandbemonsteringen. Deze worden uitgevoerd door middel van zegen- en elektrovisserij en bij grote meren/plassen soms door middel van de kuil. Ik vond elektrovisserij de leukste manier van bevissen omdat je probeert in te schatten wat je op een bepaalde plek kunt aantreffen. Heb je goed geschat of zit je er totaal naast? Gooi je schepnet (onder stroom) in het water en je komt erachter!

Ik heb met veel plezier stage gelopen bij ATKB. De sfeer is goed. Dat het de intentie van het bedrijf is geweest om mij iets te leren, is zeker wel gebleken. Kortom, een topstage!"