x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Word jij gelukkig van het buitenzijn en heb je affiniteit met ecologie en vleermuizen? Dan is onderstaande vacature heel geschikt voor jou! Komende lente- en zomermaanden wordt er weer volop gevlogen door vleermuizen en gierzwaluwen. Kom bij ons team en je krijgt de kans om veldwerkervaring als ecoloog op te doen.

De vacature biedt meer dan alleen uitdaging
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie waar de kernwaarden ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’ in het werk erg belangrijk zijn. Deskundig, praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar. Dat is de kracht waarmee ATKB als onafhankelijk adviesbureau oplossingen biedt voor complexe vraagstukken op het gebied van natuur en leefomgeving. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen. Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, terreinbeheerders en bedrijfsleven etc.. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen. Gewoon met de voeten in de klei. Wij hebben vijf vestigingen (Assen, Middelharnis, Waardenburg, Wageningen en Zoetermeer).

Er is binnen ATKB veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers. Naast een fijne werkomgeving en deze veelzijdige functie biedt ATKB een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een professionele en informele organisatie van ruim 130 medewerkers, die staan voor alles wat te maken heeft met natuur en leefomgeving.

Dit zijn o.a. je taken en verantwoordelijkheden

 • Je gaat naar locaties waar vleermuizen en gierzwaluwen waarschijnlijk voorkomen
 • Omdat je nachtdieren observeert, ben je vroeg in ochtend, laat in de avond of ’s nachts aan het werk
 • Een onderzoek duurt ongeveer 2 uur, exclusief reistijd
 • Je zorgt voor je eigen verslaglegging en maakt gebruik van foto’s en geluidsopnames
 • Je gaat niet alleen op pad en als je nog geen ervaring hebt, ga je samen met een ervaren collega op pad
 • Je wordt goed geïnformeerd en geïnstrueerd voordat je het veld ingaat
 • Je maakt gebruik van het materiaal en de werkkleding van ATKB

Wat vragen wij van jou?

 • Je houdt van werken in de buitenlucht
 • Je hebt interesse in soortenherkenning en weet waar je naar moet kijken
 • Je bent beschikbaar in de periodes eind april tm half juli en/of augustus tm eind september a.s.
 • Je bent flexibel want we hebben geen invloed op het weer
 • Je bent accuraat en zorgt voor een goede verslaglegging
 • Omdat locaties soms lastig te bereiken zijn, heb je je rijbewijs en bij voorkeur de beschikking over eigen vervoer

Nog vragen?

Mocht je vragen hebben over inhoud van de functie dan is Koen Breed van harte bereid deze te beantwoorden. Je kunt Koen bellen op 0881153200.

Is je interesse gewekt?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar personeelszaken: personeelszaken@at-kb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.