x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer

Sponsoring

Wij willen naast het bijdragen aan een gezond (leef)milieu ook bijdragen aan de gezondheid van onze medewerkers en andere mensen in de maatschappij. De gezamenlijke inzet voor een goed doel, door bijvoorbeeld een sportieve prestatie te leveren, dient deze beide doelen.
Wij hebben als ATKB een aantal vaste goede doelen die jaarlijks van ons een financiële ondersteuning krijgen. Daarnaast is de helft van ons goede doelen budget beschikbaar voor goede doelen en initiatieven die aangedragen worden door onze medewerkers.

Een selectie van de goede doelen die door ons gesteund worden:

Sophia Kinderziekenhuis
ATKB is al jaren ‘vriend van Sophia’ en steunt de Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting financiert extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden van het Sophia projecten die gericht zijn op het veraangenamen van het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia Kinderziekenhuis. Klik hier voor meer informatie over de Stichting Vrienden van het Sophia.

MS Fonds
In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen MS. Hier komen jaarlijks zo’n 800 mensen bij. De eerste symptomen laten zich zien wanneer mensen tussen de 20 en 40 jaar oud zijn. Het is de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen. Een oplossing voor MS is er niet. Er zijn medicijnen om de ziekte af te remmen, maar genezende middelen bestaan (nog) niet. Mensen met MS kunnen wel gewoon oud worden.

KWF Delta Ride for the Roses
Het doel van de Delta Ride for the Roses is het inzamelen van geld voor het KWF door middel van een unieke fietstocht. De Delta Ride for the Roses is inmiddels een begrip in de Nederlandse wielerwereld en jaarlijks neemt een aantal van onze medewerkers deel aan deze fietstocht. Klik hier voor meer informatie over de Delta Ride for the Roses.

Water for life
Stichting Water for Life maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. En dat is hard nodig: zo’n 884 miljoen mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon drinkwater en 2,4 miljard mensen kunnen geen gebruikmaken van goede sanitaire voorzieningen.

Parkinsonfonds
Stichting ParkinsonFonds heeft als doel de ziekte van Parkinson voorkomen of genezen. Zij financieren Parkinson onderzoek van medici en wetenschappers.

Autisme Experience
De Autisme Experience zet zich in voor een actieve dialoog rondom autisme. Door middel van events, activiteiten en in de toekomst een eigen belevingscentrum, creëren zij een verbinding tussen mensen met autisme en mensen die autisme beter willen leren begrijpen.

Raps24kika
Raps24kika is een sportief evenement waarbij deelnemers 24 uur lang skaten of skeeleren om geld op te halen voor KiKa. KiKa werft fondsen die ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland. ATKB ondersteunt Raps24kika financieel. Klik hier voor meer informatie over Raps24kika.

Kerstpakket
Het kerstpakket van ATKB voldoet altijd aan de voorwaarde ‘passend bij een milieuadviesbureau’ en is daarom duurzaam, groen en milieuvriendelijk. Sinds 2013 hebben de medewerkers de mogelijkheid gehad om hun (in geld uitgedrukte) kerstpakket te schenken aan een goed doel.