x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Sponsoring

Wij willen, naast het bijdragen aan natuur en leefomgeving, ook ondersteunen aan de inzet en interesses van onze medewerkers en andere mensen in de maatschappij. De helft van ons goede doelen/sponsor budget is daarom beschikbaar voor goede doelen en initiatieven die aangedragen worden door onze medewerkers. Bijvoorbeeld een sportclub, een organisatie waar men vrijwilligerswerk doet of andere initatieven waar onze medewerkers betrokken bij zijn.

De andere helft van ons budget wordt, samen met deskundig advies van onze doorgronders, ingezet in een project waarbij wij het verschil kunnen maken voor natuur en leefomgeving.

Kerstpakket
Sinds 2013 hebben de medewerkers de mogelijkheid gehad om hun (in geld uitgedrukte) kerstpakket te schenken aan een goed doel.