x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Trots zijn wij op onze vier trainees, die afgelopen periode zijn gestart bij ATKB!

Wie zijn zij en wat gaan ze doen?
Onze nieuwkomers zijn Max, Frank, Stefan en Thomas. Zij hebben alle vier een interessante studie in ons vakgebied afgerond. Recent zijn zij begonnen als trainee/adviseur Bodem en Water, verspreid over onze vestigingen.

De trainees volgen een breed programma waarin zij kennismaken met onze opdrachtgevers en onze opdrachten voor Bodem & Water ATKB. Onze trainees maken onder andere kennis met de wet- en regelgeving, de ins en outs van bodemonderzoek, land- en waterbodemonderzoek, BREEAM, grondwatermonitoring, hydrologie en (water)bodemsaneringswerkzaamheden. Daarnaast worden de trainees ook opgeleid in het voeren van diverse soorten gesprekken, het maken van een overzichtelijke offerte en het schrijven van een helder advies.

De trainees krijgen daarnaast de mogelijkheid om mee te lopen met medewerkers van de afdelingen Terrestrische Ecologie, Aquatische Ecologie en de afdeling Geofysisch.

Elke trainee krijgt een eigen mentor aangewezen. De mentoren nemen de trainees mee en maken van hen doorgronders; vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen.

Karen Hofland, HR Adviseur: Als ATKB vinden we het belangrijk om goede mensen aan ons te binden en investeren we graag in ons personeel. Met de start van dit traineeprogramma zorgen we ervoor dat we onze opdrachtgevers kunnen blijven voorzien van het beste advies voor natuur en leefomgeving.

Wij wensen Max, Frank, Stefan en Thomas een fijn traineeship bij Bodem en Water, ATKB.

Ben jij ook geïnteresseerd in het werken bij ATKB? Bekijk onze actuele vacatures.

#welkom #water #bodem #traineeship #ecologie #onboarding #futureplanetstudies #earthsciences #hydrologie #aardwetenschappen #waterscience #watermanagement #bodemwateratmosfeer #earthenvironment #hydrology #aquatischeecotechnologie #VU #UU #WUR #hogeschoolzeeland