x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Onze vakgebieden

Wie een onderzoeksvraag heeft wil een antwoord waarop gerekend kan worden. Een duurzaam advies dat van alle kanten bekeken is. Door mensen die begrijpen hoe het werkelijk is. Onafhankelijke specialisten die het onderwerp niet alleen met beide handen vastpakken, maar het ook doorzien. Deskundigen met dus méér dan alleen verstand van zaken. Nuchtere specialisten die worden gedreven door hun intrinsieke nieuwsgierigheid. Die samen verder graven, peilen en vissen omdat ze van nature willen weten wat de uitkomst is. En niet eerder loslaten voordat ze alle antwoorden boven hebben. Allemaal met maar één reden: persoonlijk het beste antwoord op de vraag leveren. We noemen onszelf dan ook wel Doorgronders: vastberaden specialisten die de beste antwoorden naar boven halen.

Onze adviezen leveren wij voornamelijk aan overheden, bedrijfsleven, terreinbeheerders, waterschappen, woningcorporaties, beheerders van infrastructuur, etc. Onze adviezen zijn gebaseerd op gegevens die wij het liefst zelf buiten verzamelen met onze moderne materialen. Gewoon met de voeten in de klei.

Onderstaand ziet u wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Bodem & Water, Terrestrische Ecologie, Aquatische Ecologie en Geofysisch Onderzoek.

Vakgebieden