x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Ecologie is de studie naar het voorkomen en de verspreiding van planten en dieren en de factoren die hierop van invloed zijn. In een dichtbevolkt land als Nederland is menselijk handelen wellicht de meest invloedrijke factor. Naast de hieruit voortkomende beperkingen biedt dit ook kansen en mogelijkheden voor bescherming en ontwikkeling van plant en dier. Kennis van ecologie kan ons helpen de juiste keuzes te maken met oog op en respect voor de natuurlijke leefomgeving.

ATKB is actief op het gebied van ecologie, hydrobiologie, natuurwetgeving en de certificering voor BREEAM-NL. En sinds het samengaan met Buro Bakker in 2018 durven we onze kennis op dit gebied zelfs uitmuntend te noemen. Onze dienstverlening omvat zowel de uitvoering van ecologisch veldonderzoek als advisering. Deskundige medewerkers in combinatie met eigen materieel maken het mogelijk dat ATKB zelfstandig, flexibel en efficiënt opereert. Onze deskundige ecologische adviseurs denken met u mee en helpen u graag bij het creëren van mogelijkheden en het bieden van oplossingen.

Heeft u een ecologisch vraagstuk? Neem dan contact op met ATKB. Wij werken graag samen met u aan efficiënte oplossingen met oog op en respect voor de natuurlijke leefomgeving van plant en dier.