x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Vervoer is een van de grootste bronnen van CO2-verbruik bij ATKB. Het terugdringen van CO2-uitstoot op het gebied van vervoer heeft dan ook prioriteit. Voor een steeds duurzamere bedrijfsvoering letten we ook op de kleintjes. In dit geval gaat dat om de korte ritjes.

Voor de korte ritjes zijn ATKBikes aangeschaft. En natuurlijk zijn dat niet zomaar fietsen. De fietsen zijn aangeschaft via Brandbikes, een organisatie die zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De fietsen zijn geassembleerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel om weer in te stromen op de arbeidsmarkt.
Leuk om te vermelden: de fietsen zijn geassembleerd bij Pantar. Zij hebben een aantal jaar geleden ook onze resterende papieren dossiers gedigitaliseerd.

De fietsen worden onder andere ingezet voor korte ritjes vanaf de vestigingen, daarnaast worden ze meegenomen voor het uitvoeren van onderzoeken in stedelijk gebied. En natuurlijk kunnen onze medewerkers ook een frisse neus halen op de ATKBikes!