x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Het is al op diverse (social) media aangekondigd. In de week van 21-25 september is het de week van de RI&E. De Risico Inventarisatie & Evaluatie. Naast het feit dat bij VCA gecertificeerde bedrijven de RI&E minimaal om de 3 jaar geëvalueerd of zo nodig aangepast moet worden, past een oude versie ook niet bij ATKB in haar groeiproces op de Veiligheidsladder.

Ook de ATKB RI&E was bijna 3 jaar oud en toe aan een update. Aan de RI&E heeft een bonte verzameling van collega’s meegewerkt, vanzelfsprekend ook de ondernemingsraad, de directie en de preventiemedewerker. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een mooi slotwoord van de externe deskundige in haar beoordeling van september 2020.

Door de inzet en de indruk die er wordt gegeven kan gezegd worden dat ATKB een veilige en gezonde werkomgeving is voor medewerkers.

En was dat het dan? Nee zeker niet! De RI&E blijft een continue groeiproces waarbij zowel de vorm, als de inhoud actueel gehouden moeten blijven worden. En niet omdat het moet, maar omdat we willen!

En net zo belangrijk is ook onderstaande uitspraak van de externe beoordelaar, waar wij ook volledig achter staan:

Het gaat uiteindelijk niet om een RI&E rapport, maar om hoe medewerkers omgaan met veiligheid en gezondheid.