x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

We hadden bezoek! Bezoek van niemand minder dan de kinderen van Zorgboerderij Swaenensteyn uit Zoetermeer. De zorgboerderij heeft een ‘themaweek milieu’. In deze week maken de kinderen kennis met milieu in de breedte. Wij lieten de kinderen laagdrempelig zien wat wij als milieuadviesbureau doen.

Op ons kantoor in Zoetermeer vertelden collega’s Lidia en Martijn de kinderen over milieu, bodem, water en ecologie. Maar daar bleef het niet bij, want bij milieu hoort buiten zijn. Buiten bekeken we plantjes en wormen en deden we een grondboring. We zochten samen naar gebouwen waarin leefplaatsen van vleermuizen aanwezig zijn.

Het bezoek was een succes, de kinderen waren enthousiast en betrokken. Een deel van de kinderen wist al goed wat ‘milieu’ is en waarom we een schone bodem en schoon water nodig hebben met alles wat daarin leeft, groeit en bloeit. De kinderen stelden leuke vragen en vertelden mooie verhalen. Wij genoten van hun enthousiasme.


#nieuwegeneratie #milieu #zorgboerderij #kinderen #jonggeleerd #doorgronders #enthousiasme #ATKB