x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Het heeft Zijne Majesteit Koning Willem Alexander behaagd onze oud-directeur en medeoprichter Johan Burger te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De burgemeester van gemeente Lansingerland heeft Johan op woensdag 7 oktober via een videoverbinding gloedvol toegesproken, waarna Johans echtgenote de eer te beurt viel om de onderscheiding op te spelden.

Wij vinden de onderscheiding voor Johan zeer verdiend en hopen dat ook dit blijk van waardering hem nog lang zal bijblijven.

Wij hadden Johan graag een receptie ter gelegenheid van zijn afscheid willen aanbieden. Maar helaas zijn wij, door Corona, niet in staat het afscheid van Johan vorm te geven met al zijn relaties om zich heen. Dat is jammer, maar onder de omstandigheden begrijpelijk, ook voor Johan.