x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

ATKB en Buro Bakker hebben de krachten gebundeld. Samen gaan ze verder als één bedrijf waarin ze met betrekking tot bodem, water, aquatisch en ecologie vraagstukken veel te bieden hebben.

Dit doen we onder de naam ATKB.

Als één bedrijf verder gaan betekent ook de verschillende certificaten bundelen. Zo waren beide bedrijven al geruime tijd ISO-9001 gecertificeerd. Dat is per 9 oktober 2020 ondergebracht in één certificaat. Dit certificaat heeft betrekking op al onze locaties, namelijk Zoetermeer, Middelharnis, Waardenburg en Assen.

ISO-9001 is een internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement en geeft richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen. ISO-9001 helpt onze organisatie om bedrijfsprocessen te beheersen en te verbeteren. ISO komt van de naam van de organisatie die wereldwijd de normen uitgeeft naar de verschillende landen, de International Standarization Organization, én staat voor de instantie die dit binnen Europa regelt.