x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Deze uitspraak staat bij talloze bedrijven in hun beleid of visie. ATKB is daar geen uitzondering in. Veiligheid is belangrijk in alle facetten. We moeten veilig kunnen werken. En ons daarbij ook veilig voelen. Als één van onze medewerkers het gevoel heeft dat er iets niet klopt, het gevoel niet veilig is, dan stimuleren wij het om de situatie te melden bij de leidinggevende en te stoppen met het werk tot passende maatregelen zijn genomen. De directie staat hier volledig achter en dat niet alleen; het doen van een melding wordt beloond!

Het stoppen van werk melden wij uiteraard direct via de telefoon aan de leidinggevende. Daarnaast meldt de medewerker de situatie via de ATKB-app, waarin wij veiligheids- en kwaliteitsmeldingen bijhouden. Vanuit deze app borgen we ook een adequate afhandeling van de situatie zodat dit zich niet nog een keer voordoet.

Uit eten met je team
Twee keer per jaar kiest een jury één van deze meldingen uit. Een melding die lijdt tot een significante bijdrage aan de veiligheid voor het werken bij AKTB. De melder mag met zijn of haar hele team uit eten. Op deze manier stimuleren we medewerkers om situaties ook echt te melden. Veilig werken doen we samen met onze medewerkers en met heel ATKB leren we mee.

#scl #safetycultureladder