x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

We zijn blij met de komst van Ruud Vink als afdelingshoofd bodem en water. Een aantal jaar geleden begon Ruud zijn carrière als adviseur bodem bij ATKB. Hij vervolgde zijn carrière als projectleider en teamleider bij andere organisaties en nu is hij bij ATKB ‘terug op het nest’. Afgelopen week heeft hij al weer veel oude bekenden de hand geschud en hij gaat met frisse energie leidinggeven aan onze afdeling van bodem en waterprofessionals.

Foto: Ruud Vink (rechts) en commercieel directeur Noël Boom ondertekenen Ruuds arbeidscontact bij ATKB

Ruud volgt Martijn van Lochem op, die we gelukkig niet uitzwaaien. Martijn gaat zich bezighouden met strategische samenwerking tussen onze afdelingen maar ook met andere partijen. Hij doet dat als tender- en projectmanager.

We feliciteren Ruud en Martijn van harte en wensen hen vanzelfsprekend heel veel succes bij de uitoefening van hun nieuwe functie.

Martijn van Lochem