x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

“Recent heb ik de overstap van een groot ingenieursbureau naar ATKB gemaakt. Het werken als projectleider bij ATKB geeft mij zoveel meer vrijheid en eigen (financiële) verantwoordelijkheid. Daarnaast mag je zelf bepalen wanneer je werkt en waar (op kantoor of thuis). Ik zou nooit meer anders willen werken dan op deze manier!'' - Projectleider Bodem & Water

Dit krijg je
Als junior projectleider bodem & water ben je binnen ATKB het aanspreekpunt voor diverse projecten op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en baggeren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en groei van de afdeling. Je toekomstige collega’s beschrijven ATKB als een fijne werkplek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie hebt. Daarnaast bieden we je het volgende aan (op basis van een fulltime dienstverband):

 • Een salaris tussen de € 3.500,- en € 4.680,- op basis van fulltime. De exacte inschaling is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en de optie om bij te kopen;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,23 per km;
 • Mogelijkheid om thuis te werken met een passende thuiswerkvergoeding;
 • Een prachtige fietsleaseregeling en korting op de sportschool;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

Dit ga je doen
Ben jij een gedreven professional met een achtergrond in land en/of waterbodemonderzoek? Heb je de ambitie om door te groeien naar een rol als projectleider en zoek je een werkplek waar jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Dan ben jij de doorgronder die wij zoeken.

In de rol van junior projectleider bodem & water krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als volwaardig projectleider. Met jouw expertise in partijkeuringen, grondverzet, baggeren en/of bodemkwaliteit weet je projecten succesvol te coördineren. Je draagt verantwoordelijkheid voor zowel de financiële aspecten als de operationele aansturing van het projectteam. Zo is geen dag hetzelfde en dat maakt jouw werk afwisselend en uitdagend. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het zorgdragen voor een adequate planning en uitvoering van het werk;
 • Verantwoordelijk voor het schrijven en opvolgen van offertes;
 • De kwaliteitsborging van de lopende projecten;
 • Het onderhouden van contact met opdrachtgevers;
 • Dienen als sparringpartner en vraagbak voor mede projectleiders, medewerkers en buitendienstmedewerkers;
 • Je draagt bij aan de groei van het team door o.a. je kennis te delen met (nieuwe) collega’s en hen te begeleiden in de werkzaamheden.


Dit ben jij
Voor deze rol zijn we op zoek naar een gedreven projectleider die niet alleen beschikt over de benodigde ervaring, maar ook gedreven is om zijn/haar leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Jij bent ondernemend en zelfstandige (toekomstige) projectleider met een klantgerichte instelling. Daarnaast krijg jij energie van projectmatig werken en het behalen van gestelde doelen. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde Hbo- of Wo-opleiding in de richting van aardewetenschappen, milieukunde of vergelijkbaar;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op gebied van land- en/of waterbodemonderzoek;
 • Kennis op gebied van water, bodemkwaliteit, grondverzet, partijkeuringen en/of baggeren;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om klantrelaties op te bouwen.

Hier ga je werken
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zijn en wat we doen weerspiegelen: ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’. We beschouwen onszelf ook wel als de ‘Doorgronders’-gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.

Bij ons werken ruim 130 medewerkers, verspreid over vijf verschillende vestigingen. Je werkt regelmatig samen met collega’s van andere vestigingen. We vertellen je graag meer over de organisatie tijdens een persoonlijke kennismaking.

Solliciteren/ meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Vink, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.