x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Wil je graag buiten en op verschillende locaties werken? Kom ons team versterken en bouw met ons aan jouw en onze ambities! Wij zijn op zoek naar een gecertificeerde veldmedewerker die samen met onze collega’s diverse boringen op het land of in de waterbodem uitvoert voor milieukundig onderzoek.

Dit krijg je

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 26 vakantiedagen en de optie om bij te kopen;
 • Je krijgt een werkbus om naar de locaties te gaan;
 • Je standplaats bepalen we samen met jou;
 • Een prachtige fietsleaseregeling en korting op de sportschool;
 • En uiteraard regelmatige gezellige personeelsuitjes.

Dit ga je doen

Je voert je werkzaamheden uit in heel Nederland, maar het accent ligt waar mogelijk rond de eigen vestigingen van ATKB. In een klein team of zelfstandig word je verantwoordelijk voor de uitvoering van de boringen voor milieukundig (water-)bodemonderzoek. Boringen verrichten we handmatig of met behulp van specifieke methoden. Op het land gebruiken we onze mechanische boorstelling (Geoprobe) en op het water onze vibrocorer, mini-vibrocorer en valbom. In deze functie kun je jezelf goed ontwikkelen en kun je doorgroeien.

Dit ben jij

 • Een flexibele instelling, want het is geen 9 tot 5 baan;
 • Praktisch en oplossingsgericht;
 • Ervaring met het werken met machines, bij voorkeur ook op het water;
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting civiele techniek, milieu- of cultuurtechniek;
 • Je beschikt over een erkenning onder BRL SIKB 2000 en VCA;
 • Ervaring met machinaal boorwerk of met het werken met machines, bij voorkeur ook op het water is een pré;
 • In bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook rijbewijs E;

Hier ga je werken
ATKB is een groeiende en dynamische organisatie met een down-to-earth mentaliteit. In ons werk staan drie kernwaarden centraal die de essentie van wie we zijn en wat we doen weerspiegelen: ‘oog voor mensen’, ‘werken vanuit vertrouwen’ en ‘innovatie’. We beschouwen onszelf ook wel als de ‘Doorgronders’- gedreven specialisten die vastberaden werken om de beste antwoorden naar boven te halen. Onze benadering is deskundig praktisch, nuchter, nieuwsgierig en wendbaar.

Bij ons werken ruim 130 medewerkers, verspreid over vijf verschillende vestigingen. Het team in Middelharnis, waar je in deze rol voornamelijk werkzaam bent, bestaat uit een teamleider en drie gedreven adviseurs. Ook werk je regelmatig samen met collega’s van de afdeling bodem & water in Zoetermeer, Waardenburg en/of Wageningen. We vertellen je graag meer over de organisatie tijdens een persoonlijke kennismaking.

Solliciteren/ meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruud Vink, afdelingshoofd, te bereiken via 088-1153200. Heb je zin om het team met jouw kwaliteiten verder uit te bouwen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar personeelszaken@at-kb.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.