x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Onderzoek

ATKB voert visonderzoek uit in opdracht van waterbeheerders. Hiervoor worden verschillende methodes gebruikt. Het kan gebeuren dat u één van onze veldmedewerkers of materialen aantreft in het veld. Hieronder geven wij een stukje uitleg over onze mensen en materialen en wat hun rol is.

Materialen
Tijdens onze onderzoeken maken wij gebruik van verschillende materialen. Zo kunnen er bijvoorbeeld fuiken, visnetten of camera's aanwezig zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Medewerker van ATKB in de nacht
’s Nachts zijn wij bijna net zo actief als overdag. In de nacht vissen medewerkers van afdeling aquatische ecologie met verschillend materieel op grote wateren. Onze medewerkers dragen hierbij altijd veiligheidshesjes en kleding met het logo van ATKB. De medewerkers van ATKB zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden.