x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Verificatie van kabels en leidingen is eenvoudig met de 3D-grondradar van ATKB. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën, met name 3D-radar en grondradar, kunnen we nauwkeurig en betrouwbaar kabels en leidingen detecteren. Hierdoor zijn we in staat om niet alleen de zichtbare, maar ook de verborgen ondergrondse infrastructuur te lokaliseren en te verifiëren. Dit proces is van onschatbare waarde, vooral bij het beoordelen van de nauwkeurigheid van bekende kabel- en leidinggegevens (KLIC).

Betrouwbaarheid van KLIC-Gegevens
Het verifiëren van KLIC-gegevens is van groot belang, omdat in veel situaties blijkt dat de geleverde KLIC-tekeningen niet altijd volledig juist of compleet zijn. Dit kan leiden tot potentiële problemen tijdens bouw- en graafwerkzaamheden, variërend van vertragingen tot veiligheidsrisico's. Onze 3D-radar en grondradar bieden een betrouwbaar hulpmiddel om dergelijke discrepanties op te sporen en te corrigeren voordat daadwerkelijke werkzaamheden plaatsvinden.

Geavanceerde technologie
Onze 3D-radar en grondradar stellen ons in staat om een gedetailleerd en nauwkeurig beeld te krijgen van de ondergrondse situatie. We kunnen niet alleen de exacte locaties van kabels en leidingen bepalen, maar ook de diepte en oriëntatie ervan in kaart brengen. Dit helpt bij het vermijden van onverwachte verrassingen tijdens graafwerkzaamheden en draagt bij aan een efficiënter en veiliger projectverloop.

Voorkom onvoorziene situaties
Met behulp van met name de 3D-radar en grondradar is het mogelijk om kabels/leidingen te detecteren. Daarmee is het mogelijk om bekende kabel- en leidinggegevens (KLIC) te verifiëren. In veel gevallen blijken de geleverde KLIC-tekeningen niet geheel juist of compleet. Zie bijvoorbeeld onderstaande animatie.

Verificatie van kabels en leidingen met behulp van geavanceerde technologieën zoals 3D-radar en grondradar is van onschatbare waarde voor bouw- en graafprojecten. Door de betrouwbaarheid van KLIC-gegevens te evalueren en te verifiëren, dragen we bij aan een veilige en efficiënte uitvoering van werkzaamheden. Bij ATKB streven we ernaar om verrassingen onder de grond te minimaliseren en uw projecten soepel te laten verlopen.

#grondkabel #zoeken #vinden #kabel #riool #weesleiding