x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Woningbouwcorporaties door heel Nederland zetten zich in voor de renovatie van woningen. Bij renovatie van woningen moet voldaan worden aan de Wet natuurbescherming (Wnb). Daarom voeren onze ecologen quickscans Wnb uit. Aan de hand van deze quickscans beoordelen wij of er mogelijk nadelige invloeden zijn voor beschermde dier- en plantensoorten.

Wat onderzochten wij?
Bij deze quickscans wordt gelet op gebouw bewonende soorten zoals de huismus, de gierzwaluw, de huiszwaluw, de spreeuw en vleermuizen. Deze soorten staan er bekend om dat zij gebruik maken van ruimtes onder het dak, kieren en gaten in de bebouwing. Denk hierbij aan open stootvoegen, boeidelen en schoorstenen waar deze vogels verblijven of broeden. Naast de te renoveren woningen beoordelen onze ecologen ook of de tuinen geschikt zijn voor dieren.

Wilt u een quickscan uitvoeren voorafgaand aan renovatie? Onze ecologen helpen u graag! U bereikt ons via 0881153200 of info@at-kb.nl.

Wij verzorgen ook quickscans voor onder andere: