x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Na jaren van succesvolle samenwerking bundelen ATKB en Buro Bakker vanaf nu de krachten en gaan samen verder!

Ecologische afdeling met brede kennis
De ecologische afdeling van de combinatie beschikt nu, met 50 ecologen, over brede ecologische kennis en is sterk in zowel aquatische als terrestrische ecologie. Daarmee kunnen we u van dienst zijn met advies op het gebied van onder andere visstand, hydrobiologie, natuurwetgeving, inrichting en beheer.

Breed dienstenpakket
Met verder veel ervaring op het gebied van bodem, water en juridisch ecologisch advies is het dienstenpakket breed en bieden we oplossingen voor al uw milieuvraagstukken. Bijvoorbeeld op het gebied van verduurzaming, biodiversiteit, klimaatadaptatie en asbest. Kenmerkend voor onze aanpak is de verbinding van veldonderzoek aan een deskundig en praktisch advies. Daarbij maken we graag gebruik van innovatieve technieken, zoals de drone en de 3D-grondradar voor 3D-terreinopnames.

Het team van ruim 100 collega’s staat voor u klaar! Vanuit onze vestigingen in Zoetermeer, Waardenburg, Middelharnis en Assen zijn we altijd dichtbij. Graag gaan we met en voor u op zoek naar duurzame antwoorden. Zodat u ook morgen iets heeft aan onze adviezen van vandaag.