x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Wilt u samen met uw collega’s meer inzicht krijgen in de natuurwetgeving en de specifieke implicaties voor uw bedrijf of gemeente? Of weten wat de Omgevingswet voor u in de praktijk betekent? Dat kan! ATKB verzorgt ook incompany-trainingen. Of het nu gaat om soortenbescherming of gebiedsbescherming, wij kunnen een cursus verzorgen die is toegespitst op uw werkveld en dagelijkse praktijk.

In de cursus besteden we niet alleen aandacht aan de theorie, maar is er ook ruimte voor de praktijk. We gebruiken voorbeelden en casussen die aansluiten op uw situatie. De cursisten gaan hiermee zelf aan de slag. We verzorgden al incompany-trainingen voor diverse gemeenten, woningbouwverenigingen en docenten van Hogescholen.

Toegespitst op uw organisatie
Wilt u meer informatie of de mogelijkheden voor een cursus op maat bespreken? Neem even contact met ons op. We bekijken dan samen wat we voor u kunnen betekenen.