x
Buro Bakker is nu onderdeel van ATKB. Andere naam; dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Assen). Bereikbaar op 088 - 1153200 Lees meer
DGR is nu onderdeel van ATKB. Andere naam, dezelfde medewerkers, projecten en locatie (Wageningen). Bereikbaar op 088-1153200 Lees meer

Heeft u te maken met regelmatig terugkerende werkzaamheden waarvoor u telkens een onderzoek in het kader van de soortenbescherming moet uitvoeren? Door te werken volgens een goedgekeurde gedragscode wordt het uitvoeren van dit soort werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Helemaal als deze gedragscode is aangepast en toegespitst op uw situatie, zodat uw medewerkers direct weten waar ze aan toe zijn. Dit kunnen wij voor u verzorgen.

Zo hebben we voor gemeente Haren een gedragscode opgesteld voor al het reguliere beheer in deze gemeente, gebaseerd op de ‘Gedragscode bestendig beheer groenvoorzieningen’. Voorafgaand hebben we beschermde soorten in de gemeente in kaart gebracht. De uiteindelijke gedragscode is daardoor echt maatwerk geworden.

Wilt u meer weten over de consequenties van de Omgevingswet voor het werken volgens een gedragscode? Neem dan gerust contact met ons op. We informeren u graag over de gevolgen voor uw specifieke situatie.